Ärade medlemmar

Nu när pandemin börjar klinga ut och många är vaccinerade planerar vi för att starta upp verksamheten lite mer på allvar. Vi har lyckats hålla styrfart på föreningen och klarat oss ganska bra rent ekonomiskt mycket på grund av ett enormt intresse för våra lotterier samt generösa bidrag från Stat, Kommun och sponsorer.

Redan nu håller ungdomarna till i Krabbegården flera dagar i veckan, Yogan är igång, Gubbdagiset rullar på och mer kommer.

Under hösten kommer vi enligt tidigare beslut att återstarta Asperö Trevnad som ansvarar för byggnader, uthyrningar, evenemang, mm. Asperö Fritid kommer som idag ansvara för sport & fritidsaktiviteter, barn & ungdomsverksamhet samt pensionärsverksamhet. Initialt är det samma styrelseledamöter i båda föreningarna.

Det första som kommer hända i Asperö Trevnads regi är firandet av Krabbegården 35 år (mer info kommer). Även Julmarknadspromanaden samt tomten i Korshamn sker i Asperö Trevnads regi.

Om du vill bli mer delaktig i föreningen i tex styrelseuppdrag, enskilda evenemang, förvaltning av anläggningar, mm kontaktar ordförande Anders Lindqvist.