Bli medlem

Både året-runt-boende och sommargäster är välkomna att bli medlemmar i Asperö Fritid och medskapare av öns unika föreningsliv. Genom att bli medlem stöttar du föreningslivet, en levande skärgård – och har förstås själv möjlighet att delta i våra aktiviteter och evenemang. Medlemskapet ger fördelar som lägre kostnader för vissa arrangemang. Det kan även förekomma aktiviteter som kräver medlemskap. Välkommen till Asperö Fritid!

Medlemsavgifter 2024

Asperö Fritid är en ideell förening som har till syfte att skapa fritidsaktiviteter av olika slag för boende på Asperö. För att kunna göra detta är vi beroende dels av medlemsavgifter och dels av bidrag från kommunen. Antalet medlemmar i olika åldersgrupper som avgör hur mycket föreningen kan få i bidrag. För att kunna söka bidrag behöver vi namn och komplett personnummer på den eller de personer som medlemskapet omfattar. Läs vår integritetspolicy. Skicka uppgifterna till  vår kassör Martin Ståludd. E-post: info@asperofritid.se.

Gåvoteckning

Vi uppskattar även bidrag i form av gåvoteckningar till Asperö Fritids verksamhetslokal Krabbegården. Priset per gåvoteckning är 500 kronor. Pengarna går oavkortat till underhåll och utveckling av Krabbegården. Som gåvotecknare får du rabatt när du hyr verksamhetslokalen.

postgiro & swish

Medlemsavgiften betalas via Postgiro, nummer: 733430-3 eller via Swish, nummer: 123 214 94 33.

Medlemskap 2024
Kostnad
Familj 600 kr
Vuxen 250 kr
Barn och ungdom 150 kr
Pensionär 150 kr
Bastusektionen
Medlemskap i Asperö Fritid samt boende på Asperö är ett krav.
Startavgift  750 kr
Nyckel (deposition)  500 kr
Årsavgift  250 kr
Avgift per tillfälle tillkommer för bla ved  150 kr
Aktiviteter
Fotboll, boule, rodd, tennis, volleyboll
Medlemskap i Asperö Fritid krävs.
Anmälningsavgift  200 kr